Δημοσιευμένες » Blogs

Evri days Taste

Blogs Καταχωρήθηκε πριν 694 ημέρες (http://www.evri-food-recipes.blogspot.gr)

Με λένε Μαρία, είμαι Ελληνίδα με καταγωγή από τη Λήμνο και μένω στην Αθήνα, μου αρέσει πολύ η μαγειρική, η ζαχαροπλαστική και να δοκιμάζω καινούργιες γεύσεις, έτσι πήρα την απόφαση να δημιουργήσω αυτή τη σελίδα και να μοιραστώ μαζί σας τις συνταγές που έχω. Μου αρέσει το καλό αποτέλεσμα και αυτό που γεύομαι να ικανοποιεί εμένα και τους ανθρώπους γύρω μου. Πάντα προσπαθώ να βελτιώνομαι κοιτώντας παλιές αλλά και νέες συνταγές, ελληνικές και όχι μόνο.. Γι' αυτό με τα χρόνια οι συνταγές της γιαγιάς και της μαμάς άλλες έχουν παραμείνει το ίδιο και άλλες τις έχω αλλάξει για να τείνουν περισσότερο στη νεότερη γενιά και στα γούστα του καθενός.

Insta food

Blogs Καταχωρήθηκε πριν 787 ημέρες (http://fetoula.blogspot.gr)

Συνταγές από το Blog Insta food


Η μαγειρική από μια άχαρη καθημερινή αγγαρεία μπορεί να μετουσιωθεί σε τρυφερή μύηση, σε επικοινωνία, σε φιλοξενία, σε προσφορά. Μπορούμε όλοι να γίνουμε «Θεοί των μικρών πραγμάτων» (στις κουζίνες μας και όχι μόνο) κατά Αρουντάτι Ρόι.

Cook Revelation

Blogs Καταχωρήθηκε πριν 924 ημέρες (http://cookrevelatio.blogspot.gr)

To blog Cook Revelation είναι ένα blog συνταγών μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής με πολλά μυστικά και tips για επιτυχημένα εδέσματα. Με λένε Ηλεκτρα Οικονομίδου είμαι επαγγελματίας μάγειρας και μητέρα από την Αθήνα , αλλά μένω και εργάζομαι χρόνια στην Ρόδο. Μέσα από το blog μου δίνω τις καλύτερες συνταγές μου που τις φτιάχνω και εγώ.


Το sintagesannas.gr είναι μία συλλογή συνταγών που δοκιμάσαμε και αγαπήσαμε από την Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο. Παραδοσιακές, μοντέρνες, νηστίσιμες, διαιτητικές και πολλές άλλες κατηγορίες. Διαθέτει έξυπνη αναζήτηση συνταγών με βάση τα υλικά. Η σελίδα είναι επισκέψιμη και από smartphones και tablets.

To La casa dei sapori

Blogs Καταχωρήθηκε πριν 1117 ημέρες (http://casa-dei-sapori.blogspot.gr)

Από μικρή βρισκόμουνα μέσα στην κουζίνα και κρατούσα τις αγαπημένες μου συνταγές σε μικρά σημειωματάρια. Αργότερα, η Ιταλίδα μητέρα μου, εξαιρετική μαγείρισσα, με δίδαξε τα μικρά μυστικά της και έτσι άρχισα να γεμίζω με τα δικά μου αρώματα την καθημερινότητα μου. To La casa dei sapori ή αλλιώς το σπίτι των γεύσεων, είναι ένα blog με γεύσεις και αρώματα της Ιταλίας και της Ελλάδας κυρίως. Ελπίζω να βρείτε μία θέση για αυτές στο τραπέζι σας!

the gastrin

Blogs Καταχωρήθηκε πριν 1135 ημέρες (http://thegastrin.blogspot.gr)

Γάστριν, αρχαία ελληνική λέξη που προέρχεται από τη λέξη γαστέρα(=στομάχι). Ήταν αρχαίο ελληνικό γλυκό τύπου συροπιαστού με κύρια συστατικά το πετιμέζι και τους ξηρούς καρπούς δηλαδή απλά υλικά παρμένα από τη φύση. Εξάλλου η λιτότητα χαρακτήριζε τις διατροφικές τους συνήθειες. Ορμώμενες λοιπόν απ' αυτό, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτό το μπλογκ με σκοπό να σας παρουσιάσουμε μία πρόταση "κουζινική", η οποία θα έχει ως βάση το μεσογειακό τρόπο διατροφής σε συνδυασμό με τον αντίστοιχο υγιεινό τρόπο μαγειρέματος. Η καθολική χρήση ελαιόλαδου είναι η προτεραιότητά μας και η σωστή του χρήση... υποχρέωσή μας. Μαγειρεύουμε από χόμπι... όμως με άποψη.

Olives & Olive

Blogs Καταχωρήθηκε πριν 1179 ημέρες (http://olivesandolive.blogspot.gr)

Το Olives & Olive είναι ένα food blog που αγαπάει την ελληνική και τη παγκόσμια γαστρονομία. Πειραματίζεται σε νέες γεύσεις, είναι συγχρόνως προσεγμένο και απλό. Προσπαθούμε να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε και το υποστηρίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Ελάτε να μαγειρέψουμε, να ανταλλάξουμε ιδέες, συνταγές, συμβουλές, για ότι μας αρέσει, ότι μας εκφράζει, ότι μας έχει σφηνωθεί στο μυαλό και τον ουρανίσκο από την παιδική μας ηλικία, ότι έχουμε δοκιμάσει σε κάποιο από τα ταξίδια μας ή ακόμη και ότι δεν προσπαθήσαμε έως τώρα να μαγειρέψουμε λόγω υψηλού βαθμού δυσκολίας! Πειραματιστείτε στην κουζίνα! Η μαγειρική θέλει φαντασία, αφοσίωση και υπομονή!

Cooking 30's

Blogs Καταχωρήθηκε πριν 1231 ημέρες (http://www.cooking30s.gr)

Cause cooking in your 30's is hard enough... Μια φορά και έναν καιρό, ήταν μια νέα νοικοκυρά. Παρ’ όλη την απειρία της, ήταν γεμάτη κέφι και όρεξη να εξερευνήσει όλα τα μονοπάτια της μαγικής χώρας που λεγόταν Κουζίνα. Ξεκίνησε λοιπόν, με τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία που διακατέχει κάθε αρχάριο που σέβεται τον εαυτό του. Στην πορεία διαπίστωσε ότι ήταν μια σειρά από δύσκολα ταξίδια, γεμάτα περιπέτειες, ανατροπές και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

Υλικά: μοσχάρι, ελαιόλαδο, κρεμμύδια, σκόρδο, λευκό κρασί και άλλα 7 υλικά

LoveFood.gr

Blogs Καταχωρήθηκε πριν 1240 ημέρες (http://www.lovefood.gr)

Το lovefood είναι blog μίας παρέας ανθρώπων που αγαπούν την μαγειρική και το καλό φαγητό. Εκεί θα μοιραστούν μαζί σας συνταγές, συμβουλές και γαστρονομικές ιστορίες.