74
Αν δεν τον γνωρίζετε ως χαλβά Φαρσάλων θα τον έχετε ακούσει ως χαλβά βουτύρου ή σαπουνέ, για την ακρίβεια είναι αυτός με το ωραίο βαθύ καφέ γυαλιστερό χρώμα, τη μυρωδιά βουτύρου, τη τραγανή κρούστα και τα αμύγδαλα! Αν σας άνοιξα την όρεξη θα τον βρείτε στα Φάρσαλα και φυσικά στα πανηγύρια της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας και όχι μόνο! Φυσικά μπορείτε να τον κάνετε και μόνοι σας πανεύκολα με τη παρακάτω αυθεντική συνταγή!
Διάβασε τη συνταγή στο ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr