76
Υλικά
- ινδοκάρυδο 200 γρ
- ξερά βερίκοκα 140 γρ
- ασπράδι 4 τμχ
- ζάχαρη 200 γρ
- βανίλια 2 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 75 γρ
- αλάτι 1 τσιμπ
Στα γλυκάκια αυτά, το βερίκοκο κάνει την διαφορά από τα κλασσικά ινδοκάρυδα (αυτά με το κερασάκι) δίνοντας απίθανο άρωμα και γεύση.Τα ινδοκάρυδα αυτά είναι πιο τραγανά από τα κλασσικά, μοιάζουν περισσότερο με μπισκοτάκια, και περιέχουν κομματάκια βερίκοκου.Απολαυστικά! Αξίζει να τα δοκιμάσετε!Read more »
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com