54
Υλικά
- ζάχαρη 300 γρ
- αυγά 6 τμχ
- αλεύρι 125 γρ
- κορν φλάουρ 70 γρ
- γάλα 1 φλ
- βούτυρο 1 κσ
- βανίλια 2 τμχ
- κουβερτούρα 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
Υλικά Για τη βάση: 140 γρ. ζάχαρη 6 αβγά χωρισμένα (κρόκος - ασπράδι) 125 γρ. αλεύρι 50 γρ. κορν φλάουερ Για τη γέμιση (κρέμα βανίλιας): 2 κουτ. σούπας κορν φλάουρ 1/2 φλιτζ. ζάχαρη 1 φλιτζ. γάλα 1 κουτ. σούπας βούτυρο 2 βανίλιες Γλάσο σοκολάτα 200 γραμ. κουβερτούρα τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 200 γραμ. κρέμα γάλακτος ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr