115
Υλικά
- φαρίνα 150 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 50 γρ
- αυγά 1 τμχ
- ζάχαρη 1 κσ
- αλάτι 0.33 κγ
- γάλα 100 ml
- χυμός πορτοκαλιού 100 ml
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
Όλες του κόσμου οι Κυριακές θέλουν το σπέσιαλ πρωινό τους λέω εγώ πιο ... πεζά. Κι όταν αυτό το πρωινό είναι αναπάντεχα γλυκό τότε στο Κυριακάτικο τραπέζι βλέπεις ματάκια που λάμπουν, στοματάκια που λερώνονται με ζάχαρη και γίνονται ακόμα πιο γλυκά και χεράκια που κρατούν πιρουνάκια φορτωμένα με μικρές, κατάξανθες μπουκίτσες.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com