122
Τα ελαφρώς αυτά αλμυρά αμύγδαλα είναι ιδανικό συνοδευτικό για το ποτάκι μας, αν και μπορούν άνετα να αποτελέσουν κι ένα γρήγορο και θρεπτικό κολατσιό (πρωί ή απόγευμα). Αυτά τα αλμυρά αμύγδαλα που είναι συνταγή της μαμάς (φυσικά!), τα έφτιαχνε από τότε που μας θυμάμαι μικρά παιδιά και πάντα τα τρώγαμε με μεγάλη λαχτάρα.Το μυστικό τους είναι να ψηθούν καλά στον φούρνο ώστε να χάσουν την υγρασία που έχουν εσωτερικά, προκειμένου να γίνουν τραγανά...
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr