80
Το πολύχρωμο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας προετοιμάζει τα στομάχια μας για το καθημερινό τραπέζι της Σαρακοστής. Ταραμάς, πιπεριές φλωρίνης, πράσινες σαλάτες, καλαμαράκια και ελιές, είναι από τα λίγα μεζεδάκια που γεμίζουν το τραπέζι. Αυτό που με κερδίζει κάθε φορά είναι η μελιτζανοσαλάτα και οι πιπεριές φλωρίνης. Ψήνω τις πιπεριές τυλιγμένες σε αλουμινόχαρτο, και όταν είναι έτοιμες, τις ξεφλουδίζω και κάποιες τις κάνω σαλάτα όπως είναι, κάποιες τις κρατάω για τη μελιτζανοσαλάτα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.seasonsinajar.com