70
Πρώτα φτιάχνουμε τις κρέπες. Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι κοσκινισμένο και ρίχνουμε το γάλα, το βούτυρο λειωμένο, το αλάτι, τη ζάχαρη και τα αυγά. Ανακατεύουμε με τον αυγογδάρτη, μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά και δουλεύουμε το μίγμα μέχρι να γίνει χυλός. Αφήνουμε το χυλό να ξεκουραστεί για 1 ωρίτσα για να φύγουν και οι φουσκάλες που έχουν γίνει από το χτύπημα.Βουτυρώνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε με μια κουτάλα λίγο από το μίγμα. Γυρίζουμε ολόγυρα το τηγάνι ώστε ο χυλός να απλωθεί σε όλη την επιφάνεια και να γίνει η κρέπα στρογγυλή...
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com