86
Υλικά
- καστανή ζάχαρη 2 φλ
- γάλα εβαπορέ 1 φλ
- εκχύλισμα βανίλιας 5 σταγ
- καρύδια 0.5 φλ
Η σημερινή μου πρόταση γλυκολιχουδιάς είναι ιδιαίτερη, είναι εορταστική, είναι αρωματική και πολυεπίπεδη, εύκολη στην πρώτη φάση αν και θέλει προσοχή στην επόμενη φάση, αλλά ένα είναι σίγουρο... θα εντυπωσιάσει τον κάθε καλεσμένο. Ένα παγωτό καλά κρυμμένο μέσα σε ένα σοκολατένιο ημισφαίριο που λιώνει καθώς κυλά πάνω του η καυτή σάλτσα πραλίνας και ενώ το παγωτό αρχίζει να βγαίνει από το καταφύγιό του, γίνονται όλα μια θεϊκή λάβα που, αιχμαλωτίζοντας το βλέμμα, κάνει την καρδιά να αρχίσει να χτυπά άτακτα!!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com