Ακόμη μια μικρή και χρήσιμη ανάρτηση με οδηγίες για να φτιάξετε το σιρόπι που θα χρησιμοποιήσετε για να "βρέξετε" το παντεσπάνι μιας τούρτας. Το σιρόπι πρέπει να έχει την σωστή πυκνότητα και να μην είναι υπερβολικά γλυκό. Μπορεί να περιέχει αλκοόλ, αλλά αν η τούρτα προορίζεται γα παιδιά, καλό είναι να το παραλείψετε. Μπορείτε να αρωματίσετε το σιρόπι με κάποιο τεχνητό αρωματικό, με εσσάνς αλλα και με μπαχαρικά ή εσπεριδοειδή. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κάποιο έτοιμο σιρόπι απο κομπόστα φρούτων ή γλυκό του κουταλιού, το οποίο όμως θα πρέπει πάλι να το αραιώσετε κατάλληληλα....

Υλικά: ζάχαρη, ποτό

Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com


(πάτησε στον τίτλο για να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο)


Άλλες συνταγές