584
Ακόμη μια μικρή και χρήσιμη ανάρτηση με οδηγίες για να φτιάξετε το σιρόπι που θα χρησιμοποιήσετε για να "βρέξετε" το παντεσπάνι μιας τούρτας. Το σιρόπι πρέπει να έχει την σωστή πυκνότητα και να μην είναι υπερβολικά γλυκό. Μπορεί να περιέχει αλκοόλ, αλλά αν η τούρτα προορίζεται γα παιδιά, καλό είναι να το παραλείψετε. Μπορείτε να αρωματίσετε το σιρόπι με κάποιο τεχνητό αρωματικό, με εσσάνς αλλα και με μπαχαρικά ή εσπεριδοειδή. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κάποιο έτοιμο σιρόπι απο κομπόστα φρούτων ή γλυκό του κουταλιού, το οποίο όμως θα πρέπει πάλι να το αραιώσετε κατάλληληλα....
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com