Δημοσιευμένες » Γλυκά ψυγείου

Το φτιάχνω το γλυκό αυτό σαν τούρτα και έχουν ξετρελαθεί όλοι. Μου είπαν πως είναι ότι καλύτερο έχουν φάει.

Υλικά: γάλα εβαπορέ, κορν φλάουρ, ζάχαρη, ινδοκάρυδο, κουβερτούρα γάλακτος και άλλα 5 υλικά

Μια πολύ σπέσιαλ και πανεύκολη παραλλαγή για το αγαπημένο μας σοκολατένιο μπισκοτογλυκό ψυγείου, που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε! Ένα τέλειο σπιτικό γλυκάκι, χωρίς ιδιαίτερο κόστος, για τα παιδάκια σας.

Υλικά: κορν φλάουρ, γάλα, βανίλια, ζάχαρη, κακάο και άλλα 4 υλικά

Υλικά     3  μπισκότα φύλλα σφολιάτας είναι σε πακετάκια τα σφολιατίνια     4 ποτήρια γάλα     6 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ     ½ φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη     2 βανίλιες     2 κρόκους αυγών     250 γρ. βούτυρο     1 κουτί σαντιγί φυτική των 500     γάλα για την σαντιγί      2 κουτ.σούπας ζάχαρη άχνη για μέσα στην σαντιγί     ζάχαρη αχνη για στόλισμα και λίγη κανέλα

Υλικά: σφολιατίνια, γάλα, κορν φλάουρ, ζάχαρη, βανίλια και άλλα 5 υλικά

ΚΟΡΜΟΣ

Γλυκά ψυγείου Καταχωρήθηκε πριν 9 ημέρες (http://www.e-sofia.gr)

Ο κορμός είναι ένα υπέροχο γλύκισμα ψυγείου, που πραγματικά με έχει σώσει σε απρόοπτες επισκέψεις. Διατηρείται αναλλοίωτος αρκετές μέρες στη συντήρηση, ενώ μπορεί να μπει και στον καταψύκτη, οπότε και τον χρησιμοποιούμε όταν κι όποτε θελήσουμε, αφού τον μισοξεπαγώσουμε....

Υλικά: φρέσκο βούτυρο, πτι μπερ, αυγά, βανίλια, κακάο και άλλα 7 υλικά

Το μιλφειγ ειναι ενα γλυκο γαλλικης προελευσης και προερχεται  απο τη γαλλικη λεξη mille-feuille που σημαινει χιλια φυλλα λογω της παρασκευης της σφολιατας με τα πολλαπλα διπλωματα προκειμενου να επιτευχθει ο μεγαλος αριθμος στρωσεων των φυλλων. Απολαυστε το!!!

Υλικά: φύλλο σφολιάτας, γάλα φρέσκο, κρέμα γάλακτος, ζάχαρη, βανίλια και άλλα 5 υλικά

Μην πετάτε ποτέ τα κομμάτια από ένα κέικ που έμεινε στα αζήτητα... Μεταμορφώστε τα σε ένα ευπαρουσίαστο και νοστιμότατο γλύκισμα!

Υλικά: κέικ, κρέμα αραβοσίτου, γάλα, σιρόπι, νιφάδες σοκολάτας

Ένα πολύ ωραίο και πανεύκολο σοκολατένιο μπισκοτογλυκό, που χρειάζεται ελάχιστα λεπτά για την παρασκευή του και είναι ό,τι πρέπει για τα παιδάκια σας και τους φίλους σας!

Υλικά: κορν φλάουρ, γάλα, βανίλια, ζάχαρη, κακάο και άλλα 3 υλικά

Όσο απλό κι αν είναι εντούτοις έχει παράλληλες προετοιμασίες γι αυτό θα πρέπει να περιμένει στο ψυγείο να κρυώσει κάθε στρώση χωριστά. Σιροπιασμένες φρυγανιές, πασπαλισμένες με καβουρντισμένο φιλέ αμυγδάλου, αρωματική κρέμα βανίλιας, τραγανή κομπόστα ροδάκινου κι ένα υπέροχο κατακόκκινο δαμασκηνί ζελέ με γεύση φρούτων του δάσους. Θα λατρέψετε τη διαδικασία μα ακόμα περισσότερο θα λατρέψετε τη γεύση και το άρωμα αυτού του γλυκού με την πρώτη δαγκωνιά! Δικό σας!

Υλικά: φρυγανιές, ζάχαρη, κανέλα, κονιάκ, φιλέ αμυγδάλου και άλλα 4 υλικά

ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ 8 φέτες από ψωμί του τοστ (ψίχα κατά προτίμηση) λίγο βούτυρο για το ταψί 8 κ. σούπας από το σιρόπι ενός γλυκού του κουταλιού ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 4 μέτριες και ώριμες μπανάνες 1 ζαχαρούχο γάλα ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΥ 1 φάκελος φυτική σαντιγύ σε σκόνη ( 110 γρ. ) 1 φλ. τσ. κρύο γάλα 1 βανίλια ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ λίγη κανέλα και τρούφα ή νυφάδες σοκολάτας Θα χρησιμοποιήσουμε ένα ταψάκι με διαστάσεις 25Χ30 εκ. περίπου  

Υλικά: ψωμί του τόστ, βούτυρο, σιρόπι, μπανάνες, ζαχαρούχο γάλα και άλλα 4 υλικά

Υλικά 400 γρ φύλλο σφολιάτας (σε θερμοκρασία δωματίου) Υλικά για την κρέμα 600 ml φρέσκο γάλα 1 πρέζα αλάτι 60 γρ κορν φλάουρ σπόρους απο 1 φασόλι βανίλιας 50 γρ βούτυρο 220γρ ζάχαρη 3 κρόκους αυγών 100γρ παγωμένη σαντιγί άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα

Υλικά: φύλλο σφολιάτας, γάλα φρέσκο, κορν φλάουρ, λοβός βανίλιας, βούτυρο και άλλα 4 υλικά