Δημοσιευμένες » Γλυκά ψυγείου

Υλικά συνταγής 3 αυγά 170γρ. μαργαρίνη 120γρ. ζάχαρη άχνη 225γρ. μπισκότα τύπου πτι μπερ 100γρ. κακάο 1 φλιτζ. εσπρέσο 1 σφηνοπότηρο λικέρ με άρωμα καφέ ζάχαρη άχνη για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

Υλικά: αυγά, μαργαρίνη, ζάχαρη άχνη, πτι μπερ, κακάο και άλλα 2 υλικά

Για τη βάση: 200 γρ. μπισκότα πτι-μπερ 100 γρ. φουντούκια τριμμένα 150 γρ. μαργαρίνη λιωμένη 100 γρ. τρούφα Για τη γέμιση: 2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου ζάχαρη όσο γράφουν οι οδηγίες στα φακελάκια (10 κ.σ.) γάλα όσο γράφουν οι οδηγίες στα φακελάκια (1320 ml) 200 ml κρέμα γάλακτος πλήρης χτυπημένη σε σφιχτή σαντιγύ 2-3 φύλλα ζελατίνη Για την καραμέλα: 1 κούπα καστανή ζάχαρη 1 κούπα κρέμα γάλακτος 3 κ.σ. βούτυρο 1 κουταλάκι κορν φλάουρ

Νομίζω στη σημερινή συνταγή, η υφή αυτής της μους είναι η ωραιότερη που έχω φτιάξει και φάει...αν είναι και αρκετά παγωμένη, τύφλα να έχει το παγωτό το οποίο έχει και πιο πολλά (για μένα) περιττά λιπάρα... Τη διαφορά στην γεύση κάνει η πραγματική μπανάνα που έχω προσθέσει και το "τυρί κρέμα με γιαούρτι" που μόλις είδα ότι κυκλοφορεί ενθουσιάστηκα.

Υλικά: φυτική σαντιγί, τυρί κρέμα, μπανάνες, ζάχαρη άχνη, μπισκότα με σοκολάτα, δυόσμος

υλικα 2 κούπες γάλα 6 κρόκοι αυγού 6 κ.σ. ζάχαρη 6 κ.σ. αλεύρι ένα κλωναράκι βανίλια 1 μια συσκευασία έτοιμα φύλλα σφολιάτας «mille follie» ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα

Υλικά: γάλα, κρόκοι, ζάχαρη, αλεύρι, βανίλια και άλλα 2 υλικά

Υλικά Για 4-6 άτομα 2 1/2 πακέτα μπισκότα πτί μπέρ 1/2 λίτρο γάλα [ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω θα το δείτε κατά το πήξιμο ) 100 γραμμάρια ζάχαρη 60 γραμμάρια αλεύρι 2 αυγά 2 κοφτές κουταλιές σούπας βούτυρο 1 1/2 βανίλια 1 σοκολάτα κουβερτούρα τριμμένη

Υλικά: πτι μπερ, γάλα, ζάχαρη, αλεύρι, αυγά και άλλα 3 υλικά

Γλυκό ψυγείου με κρέμα βανίλια, κομπόστα και ζελέ. Υλικά φρυγανιές 2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου βανίλια 1 λίτρο φρέσκο γάλα 8 κ. σ. ζάχαρη 30 γρ. μαργαρίνη 1 κουτί κομπόστα ανάμικτη 2 φακελάκια ζελέ φράουλα 

Υλικά: φρυγανιά, άνθος αραβοσίτου βανίλια, γάλα φρέσκο, ζάχαρη, μαργαρίνη και άλλα 2 υλικά

Πολύ εύκολο το σημερινό γλυκάκι μας, από αυτά που ετοιμάζονται στο άψε σβήσε και είναι και εντυπωσιακά και νόστιμα.Με αγαπημένους συνδυασμούς, μιας και η σοκολάτα ενώνεται με μια σάλτσα με βύσσινα και δίνουν ένα πολύ ταιριαστό αποτέλεσμα!Έτσι χωρίς να σπαταλήσουμε ώρες στην κουζίνα με τέτοια ζέστη, απολαμβάνουμε ένα λαχταριστό γλυκάκι.Πάμε να το φτιάξουμε!

Υλικά: πτι μπερ, κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτα, γάλα, σάλτσα βύσσινο, κρέμα γάλακτος, ζάχαρη άχνη

,2-3 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ 1 κιλό γιαούρτι 1 ζαχαρούχο μια κονσέρβα κομπόστα ανανά 2 φακελάκια ζελέ

Υλικά: πτι μπερ, γιαούρτι, ζαχαρούχο γάλα, κομπόστα ανανάς, ζελέ

Εκτός από τα κλασικά γλυκά, αφήστε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σας ελεύθερη και μπείτε στη κουζίνα παρέα με τα πιτσιρίκια σας και φτιάξτε τα δικά σας μοναδικά γλυκά δημιουργήματα. Κάτι τέτοιο σκεφθήκαμε και εμείς χθες στο σπίτι και με απλά υλικά φτιάξαμε ένα διαφορετικό μπισκοτογλυκό από όλα όσα μέχρι σήμερα είχαμε δοκιμάσει. Η γεύση αλλά και η εμφάνισή του παραπέμπουν σε μια εκδοχή του Cheesecake!

Υλικά: πτι μπερ, βούτυρο, μπανάνες, στραγγιστό γιαούρτι, μέλι και άλλα 3 υλικά

Υλικά συνταγής Για τη βάση: 1/2 φλ. τσαγιού ζαχαρούχο γάλα 100 γρ. μαργαρίνη 200 γρ. μπισκότα τύπου digestive 1 φλ. τριμμένα καρύδια ή φουντούκια 2 κ.γ. τρίμμα λεμονιού Για το γλάσο λεμονιού: 2 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη 40 γρ. μαργαρίνη μαλακή 2 1/2 κ.σ. χυμό λεμονιού

Υλικά: ζαχαρούχο γάλα, μαργαρίνη, μπισκότα digestive, καρύδια, ξύσμα λεμονιού και άλλα 2 υλικά