123
Υλικά
- σφολιάτα 1 φύλλα
- ζάχαρη άχνη -
- γάλα 800 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ
- ζάχαρη 180 γρ
- αυγά 3 τμχ
- λεμόνι 2 τμχ
- βούτυρο 40 γρ
Υλικά Σφολιάτα φεγετέ 1 φύλλο Άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα Για την κρέμα Γάλα 800 γρ χλιαρό Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 100 γρ Ζάχαρη 180 γρ Αυγά 3 τεμ Λεμόνια 2 τεμ το ξύσμα και από 1/2 τον χυμό Βούτυρο 40 γρ ΟδηγίεςΨήνουμε την σφολιάτα και την κόβουμε σε λωρίδες στενόμακρες υπολ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr