122
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 1 φύλλα
- ζάχαρη άχνη -
- κρόκοι 8 τμχ
- ζάχαρη 250 γρ
- γάλα 600 ml
- σοκολάτα 150 γρ
- αλάτι 2 πρέζα/ες
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- κορν φλάουρ 30 γρ
- αλεύρι 30 γρ
- βανίλια 1 τμχ
1 φύλλο σφολιάτα του χεριού σας Alfa λίγη ζάχαρη άχνη κρέμα παρφέ σοκολάτα 4 κρόκους 125 γρ. ζάχαρη 100 γρ. γάλα 150 γρ. σοκολάτα ψιλοκομμένη 70% περιεκτικότητα σε κακάο 2 πρέζες αλάτι 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά πολύ κρύα Κρέμα πατισερί βανίλια 500 γρ. γάλα 4 κρόκους 125 γρ. ζάχαρη 30 γρ. κορν φλάουρ 30 γρ. αλεύρι 1 μπαστούνι βανίλιας ή μια βανίλια
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr