66
Υλικά
- φύλλο κρούστας 7 φύλλα
- φύλλο κανταΐφι 300 γρ
- βούτυρο αιγοπρόβειο 250 γρ
- γάλα φρέσκο 1.5 λτ
- ζάχαρη 250 γρ
- λεμόνι 1 τμχ
- αυγά 6 τμχ
- σιμιγδάλι ψιλό 100 γρ
- σιμιγδάλι χοντρό 50 γρ
- βανίλια 2 τμχ
- αλάτι 2 πρέζα/ες
- βούτυρο 100 γρ
- ζάχαρη 700 γρ
- λεμόνι 0.5 τμχ
Αξεπέραστη και πραγματικά λαχταριστή συνταγή με κριτσανιστά φύλλα κρούστας, με σιροπιασμένο τραγανό κανταΐφι και τρεμουλιαστή και αφράτη κρέμα βανίλιας-βουτύρου. Διαφορετικές υφές και μοναδική γεύση.Συνοδεύεται από κορυφαία τιπς επιτυχίας στο τέλος της συνταγής για να φτιάξετε όλοι το ωραιότερο γαλακτομπούρεκο. Μοναδικό γλυκό για εσάς που είστε μοναδικοί και πιστοί στις συνταγές μου. Θέλω να αναστενάζουν όσοι το δοκιμάζουν!
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr