50
Υλικά
- καρύδια 0.5 κιλ
- φρυγανιά 1 κούπα/ες
- κανέλα 2 κγ
- ξύσμα λεμονιού 1 κγ
- ξύσμα λεμονιού 1 κσ
- ζάχαρη 0.5 κούπα/ες
- κονιάκ 3 κσ
- φύλλο κανταΐφι 0.5 κιλ
- βούτυρο 1 κούπα/ες
- μαργαρίνη 1 κούπα/ες
- ζάχαρη 3.5 κούπα/ες
- γλυκόζη 0.5 κούπα/ες
- κανέλα 2 ξύλο/α
Υλικά 1/2 κιλό καρύδια χοντροκομμένα 1 κούπα φρυγανιά τριμμένη 2 κουταλάκια κανέλα 1 κουταλάκι ξύσμα λεμονιού ή 1 κουταλιά γαρίφαλο 1/2 κούπας ζάχαρη 3 κουταλιές κονιάκ 1/2 κιλό κανταΐφι 1 κούπα βούτυρο 1 κούπα μαργαρίνη Για το σιρόπι 3 1/2 κούπας ζάχαρη 2 κούπες νερό 1/2 κούπας γλυκόζη 1-2 ξύλα κανέλα ή λίγο ξύσμα λεμονιού φιστίκι Αίγινας χοντροαλεσμένο
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr