by admin

Μπασμπούσα (Ραβανί με ινδοκάρυδο)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σήμερα έχουμε γλυκάκι ανατολίτικο, την μπασμπούσα ή ελληνιστί ένα είδος ραβανί με ινδοκάρυδο.Υλικά για ταψί μακρόστενο 2,5 φλ. (425 γρ.) σιμιγδάλι ψιλό1 φλ. (125 γρ.)
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά σιροπιαστά
Περισσότερες συνταγές: ραβανί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το epipantosepistitou-efik.blogspot.com