188
Υλικά
- σιμιγδάλι χοντρό 350 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 350 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- ζάχαρη 500 γρ
- γάλα φρέσκο 200 γρ
- βούτυρο πρόβειο 2 κσ
- αμύγδαλα 12 τμχ
- ζάχαρη 600 γρ
- βούτυρο αγελάδος 1 κσ
- βούτυρο πρόβειο 1 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
Υλικά συνταγής 350 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 350 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 500 γρ. ζάχαρη 200 γρ. φρέσκο γάλα 2 κ.σ. βούτυρο πρόβειο από βάζο (γεμάτες κουταλιές) λιωμένο + επιπλέον βούτυρο για άλειμμα ταψιού 12 ολόκληρα αμύγδαλα ασπρισμένα για την επιφάνεια Για το σιρόπι: 600 γρ. ζάχαρη 400 γρ. νερό 1 κ.σ. βούτυρο αγελάδας ή πρόβειο 1 λεμονιού ο χυμός και λίγο από το ξύσμα του
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com