by admin

Μπασμπούσα, το Αιγυπτιακό σιροπιαστό σάμαλι !!!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά συνταγής     350 γρ. σιμιγδάλι χοντρό     350 γρ. σιμιγδάλι ψιλό     1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ     500 γρ. ζάχαρη     200 γρ. φρέσκο γάλα     2  κ.σ. βούτυρο πρόβειο από βάζο (γεμάτες κουταλιές) λιωμένο + επιπλέον βούτυρο για άλειμμα ταψιού     12 ολόκληρα αμύγδαλα ασπρισμένα για την επιφάνεια     Για το σιρόπι:     600 γρ. ζάχαρη     400 γρ. νερό     1 κ.σ. βούτυρο αγελάδας ή πρόβειο     1 λεμονιού ο χυμός και λίγο από το ξύσμα του
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά σιροπιαστά
Περισσότερες συνταγές: σάμαλι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mageirikikaisintages.blogspot.com