374
Η πουτίγκα φτιάχνεται με διάφορα υλικά και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στη Στερεά Ελλάδα!Άλλοτε με μπαγιάτικο ψωμί ή τσουρέκι, με κέικ σιροπιαστό ή το γνωστό γλυκό μελαχρινή και συνήθως περιέχει καρύδια ή σταφίδες. Εδώ έχουμε μία μικρή παραλλαγή της πουτίγκας με κόντιτα, τα οποία δίνουν υπέροχη γεύση αλλά και άρωμα στο ζουμερό παντεσπάνι αλλά μια κρέμα απλή, ελαφριά και μυρωδάτη!Όπως και να την φτιάξετε η πουτίγκα αρέσει σε όλους και είναι, σχετικά, ένα εύκολο γλυκό!Εκτέλεση σε: 7 ώρες Ψήσιμο: 40′ λεπτά 10 κομμάτια...
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr