ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ ΓΛΥΚΟ

Καταχωρήθηκε στις 28/04/12

13 Ψήφοι Ψήφισε

Ενα ιδιαιτερα αρωματικο, κλασσικο γλυκακι του κουταλιου. Στην δικια μου παραλλαγη, εκοψα την φλουδα απο τα περγαμοντα σε λεπτα μπαστουνακια και τα χρησιμοποιησα χωρις να τριψω την φλουδα εξωτερικα. Ο λογος που προτιμησα να το φτιαξω με αυτον τον τροπο, ειναι οτι βασικα το προοριζω για χρηση σε αλλα παρασκευασματα, παρα για κερασμα, και ηθελα να περιεχει οσο το δυνατον περισσοτερο αρωμα. Για οσους που εχουν απορια, αν μπορει να χρησιμοποιηθει η σαρκα απο τα περγαμοντα, απανταω οτι οχι, ειναι πικρη και δεν ειναι αρωματικη...

Διάβασε τη συνταγή στο http://illaboratoriodimmskg.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πες μας την γνώμη σου για το νέο site του Συνταγούλη! Πώς το βαθμολογείς;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!