97
Υλικά
- χωριάτικο φύλλο 1 πκτ
- αυγά 2 τμχ
- σουσάμι -
- μέλι -
- ελαιόλαδο -
- ανθότυρο 500 γρ
- τυρί μαλακό 200 γρ
- δυόσμος -
Έδεσμα παραδοσιακό που το συναντάμε σε όλη την Κρήτη, με πολλές και διαφορετικές γεμίσεις. Τις Απόκριες, μετά την Κρεατινή εβδομάδα, ακολουθεί η Τυρινή Εβδομάδα, όπου οι νοικοκυρές ετοιμάζουν αυτά τα γαλακτερά φαγητά και γλυκίσματα, για να κεράσουν τους φίλους τους. Ο συνδυασμός της Κρητικής κουζίνας που παντρεύει τα μοναδικά Κρητικά τυριά με το εξαιρετικό θυμαρίσιο μέλι, είναι μαγικός.
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr