by admin

Ουν γκου-φρ ντε Μπρου-ξέλ σι-βου-πλέ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Αν και είχα βαφλιέρα, απλή μεν αλλά καλή, προτίμησα να πάρω μια για βελγικές βάφλες επειδη τις βγάζει τετράγωνες αλλά και πιο χοντρές. Διότι ενώ οι κανονικές βάφλες γίνονται με μπεικιν, οι βελγικές παίρνουν μαγιά και είναι ως εκ τούτου πιο τσουπωτές. Οι κρυστάλοι ζάχαρης δε μεσα τις κάνει τραγανές και καραμελωμένες με αποτέλεσμα να μην μπορείς να σταματήσεις αν δεν φτάσει πρωτα το παντελόνι νούμερο 48.Φυσικά το σιρόπι δεν είναι απαραίτητο αλλά αμα είναι να οργιάσουμε, να το κάνουμε σωστά...έτσι; Έτσι.Η παραλλαγμένη ψιλοαυθεντική συνταγή λοιπόν...
Διάβασε τη συνταγή στο royal-coconut.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά ζύμης
Περισσότερες συνταγές: βάφλες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το royal-coconut.blogspot.com