125
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 350 γρ
- μαγιά μπύρας 20 γρ
- ανθόμελο 55 γρ
- αλεύρι σκληρό 700 γρ
- ζάχαρη 320 γρ
- αυγά 12 τμχ
- βούτυρο πρόβειο 100 γρ
- αλάτι 8 γρ
- βούτυρο αγελάδος 210 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- κουβερτούρα 80 γρ
- κουβερτούρα γάλακτος 80 γρ
- κουβερτούρα λευκή 80 γρ
- βούτυρο 2 κγ
Αυτή είναι η τρίτη συνταγή για πανετόνε που δημοσιεύεται στο laboratorio; πριν 3 χρόνια είχα ξεκινήσει από τα δύσκολα, φτιάχνοντας το παραδοσιακό μιλανέζικο πανετόνε με φυσικό προζύμι, ακολούθησε το κλασσικό πανετόνε με μαγιά μπύρας και φέτος σειρά έχει μια πιό μοντέρνα εκδοχή με σοκολάτα.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com