154
Υλικά
- αλεύρι 500 γρ
- μαγιά 30 γρ
- γάλα 200 γρ
- αυγά 2 τμχ
- ζάχαρη άχνη 130 γρ
- βούτυρο 60 γρ
- κάρδαμο 1 κγ
- μαχλέπι 1 κγ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- αλάτι 1 τσιμπ
- φιλέ αμυγδάλου -
- ασπράδι 1 τμχ
- κόκκινα αυγά 1 -
Το παραδοσιακό τσουρέκι του Ελληνικού Πάσχα.Απλή διαδικασία, εύκολος τρόπος και κλασικά τα υλικά και τα αρωματικά που χρησιμοποιούνται, ώστε να έχουμε ένα αφράτο, φουσκωτό και όμορφο τσουρέκι.Αρέσει σε όλους και δεν νοείται πασχαλινό, ανοιξιάτικο τραπέζι που να μη δεσπόζει στο κέντρο του το τσουρέκι, μαζί με τα κόκκινα αυγά, που η νοικοκυρά του σπιτιού ετοίμασε για τη συγκεκριμένη στιγμή.Δικό σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es