by admin

Πασχαλινό Τσουρέκι για Αρχάριους

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το παραδοσιακό τσουρέκι του Ελληνικού Πάσχα.Απλή διαδικασία, εύκολος τρόπος και κλασικά τα υλικά και τα αρωματικά που χρησιμοποιούνται, ώστε να έχουμε ένα αφράτο, φουσκωτό και όμορφο τσουρέκι.Αρέσει σε όλους και δεν νοείται πασχαλινό, ανοιξιάτικο τραπέζι που να μη δεσπόζει στο κέντρο του το τσουρέκι, μαζί με τα κόκκινα αυγά, που η νοικοκυρά του σπιτιού ετοίμασε για τη συγκεκριμένη στιγμή.Δικό σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es
Κατηγορία: Γλυκά ζύμης
Περισσότερες συνταγές: Πασχαλινά τσουρέκια, τσουρέκι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.kitchenstori.es