66
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 2 φύλλα
- βούτυρο 120 γρ
- ζάχαρη 220 γρ
- αυγά 3 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- κορν φλάουρ 4 κγ
- λεμονάδα 200 ml
- λεμόνι 3 τμχ
- ζάχαρη άχνη -
Υλικά
Σφολιάτα 2 φύλλα
Βούτυρο 120 γρ σε θερμοκρασία δωματίου
Ζάχαρη 160 γρ
Αυγά 3 τεμ
Βανίλια 1 τεμ
Κορν φλαουρ ΓΙΩΤΗΣ 4 κουταλιές γλυκού
Λεμονάδα σπιτική 200 ml
Ξύσμα λεμονιού από 1 λεμόνι
Άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα
Λεμονάδα σπιτική
Λεμόνια 2 τεμ
Νερό
Ζάχαρη 4 κουταλιές σούπας
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr