Δημοσιευμένες » Καφέδες

Ψητό της κατσαρόλας με καφέ για μια τελείως διαφορετική νότα στο πιάτο σας.

Υλικά: μοσχάρι, ελαιόλαδο, σάλτσα σόγιας, στιγμιαίος καφές, ζωμός βοδινού και άλλα 3 υλικά

ΥΛΙΚΑ • 1 ποτήρι γάλα χαμηλών λιπαρών • 2 κουταλιές στιγμιαίο καφέ • γλυκαντικό της επιλογής σας • 2 παγάκια

Υλικά: γάλα, στιγμιαίος καφές

Καλοί οι Fredoccino, Frappuccino, Freddo Cappuccino και όλοι οι "ccino" αλλά να μην ξεχνάμε και τον ελληνικό καφέ φραπέ ή φραπεδιά ή φραπόγαλο!

Το σημερινό ποστ δεν μπορούσε παρά να είναι για κάτι άκρως Ελληνικό. Και παρά το ιταλικό όνομά του, ο cappuccino freddo, στη μορφή που τον έχουμε εμείς, είναι Ελληνική πατέντα.

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Μπορεί να ξέρετε να φτιάχνετε ελληνικό καφέ, αλλά το καϊμάκι για να πετύχει θέλει την τεχνική του. Κι επειδή καφές χωρίς σωστό καϊμάκι δεν είναι καφές, διαβάστε τις παρακάτω γραμμές και ακολουθήστε τις οδηγίες για να πίνετε στο εξής τον πιο απολαυστικό και καϊμακλίδικό ελληνικό καφέ!

Υλικά για 2 καφέδες 2 εσπρέσο Vanilio Nespresso 4 κουτ. σούπας σιρόπι σοκολάτας 250 ml κρύο άπαχο γάλα 2 σφηνάκια λικέρ πικραμύγδαλο

Υλικά: εσπρέσσο, σιρόπι σοκολάτας, γάλα, λικέρ πικραμύγδαλο

Latte Macchiato

Καφέδες Καταχωρήθηκε πριν 484 ημέρες (http://1000miliagefseis.gr)
Υλικά για 2 ροφήματα 2 εσπρέσο Ristretto NESPRESSO 250 ml κρύο γάλα παγάκια Τρίψτε τα παγάκια στον πολυκόπτη μέχρι να γίνουν σαν γρανίτα και μοιράστε τα στα ποτήρια.

Υλικά: εσπρέσσο, γάλα

Υλικά για 4 μερίδες 4 εσπρέσο Livanto, Volluto ή Decaffeinato Nespresso 4 κουτ. σούπας σοκολάτα ρόφημα σε σκόνη 600 ml ζεστό γάλα 150 ml κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί

Υλικά: εσπρέσσο, σοκολάτα, γάλα, κρέμα γάλακτος

Affogato

Καφέδες Καταχωρήθηκε πριν 533 ημέρες (http://1000miliagefseis.gr)
Affogato   1 εσπρέσο Capriccio Nespresso 1 μπάλα παγωτό βανίλια μπισκότα Nespresso για το σερβίρισμα Βάλτε το παγωτό στο φλιτζάνι και περιχύστε με τον καφέ. Συνοδέψτε με μπισκότα Nespresso.

Υλικά: εσπρέσσο, παγωτό βανίλια, μπισκότο

Υλικά για 4 καφέδες 4 εσπρέσο Volluto NESPRESSO 4 κουτ. σούπας πουρέ κάστανου 4 μαρόν γλασέ 300 ml γάλα

Υλικά: εσπρέσσο, πουρές κάστανου, μαρόν γλασέ, γάλα