64
Το κέικ αυτό είναι από τα αγαπημένα μου, διότι δεν έχει πολλά αυγά και ζάχαρη. Ανήκει στην κατηγορία των coffee cakes, δηλαδή αυτών που συνοδεύουν το καφεδάκι μας αλλά τυχαίνει να περιέχει και καφέ που του δίνει μια ξεχωριστή γεύση. Είναι ένα αφράτο και γευστικό κέικ, ιδανικό για τον πρωινό μας καφέ.Σαν απογευματινό κέρασμα μπορούμε να το προσφέρουμε σκέτο ή να το συνοδεύσουμε με παγωτό καϊμάκι ή μόκα. Εσείς δοκιμάστε το, όπως σας αρέσει!Μετά προσθέτουμε τα αυγά ένα-ένα, τις βανίλιες συνεχίζοντας το χτύπημα.Χωρίζουμε το μείγμα σε δύο μέρη. Το ένα αφήνουμε λευκό και στο άλλο προσθέτουμε το δια
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com