66
Υλικά
- φαρίνα 3.5 φλ
- ζάχαρη 1.5 φλ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- καρότο 1.5 φλ
- κονιάκ 1 ποτ κρασ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- κουβερτούρα 4 κσ
- ζάχαρη άχνη -
- πορτοκάλι 1 τμχ
ΥλικάΑλεύρι που φουσκώνει μόνο του 3 1/2 φλυτζάνια του τσαγιούΖάχαρη 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιούΠορτοκάλι 1 το ξύσμα και τον χυμό τουΣόδα μαγειρικής 1 κουταλάκι του γλυκούΕλαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι τσαγιούΚαρότα 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού τριμμένα
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr