46
Υλικά
- φαρίνα 180 γρ
- ζάχαρη άχνη 50 γρ
- μαύρη ζάχαρη 50 γρ
- καστανή ζάχαρη 50 γρ
- βούτυρο 150 γρ
- αυγά 3 τμχ
- σταγόνες σοκολάτας 120 γρ
- κεράσια 200 γρ
- κανέλα 0.5 κγ
- φιστίκι Αιγίνης 60 γρ
Υλικά για στρογγυλή φόρμα 20 εκ. ή μέτρια ορθογώνια (20χ10 εκ.): 180 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
50 γρ. άχνη ζάχαρη, 50 γρ. μαλακή μαύρη και 50 γρ. καστανή
150 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
3 αυγά
120 γρ. σταγόνες σοκολάτας
200 γρ. κεράσια, απύρηνα (καθαρό βάρος)
1/2 κ.γ. κανέλα (προαιρετικά)
60 γρ. φιστίκια Aιγίνης (καθαρό βάρος)
50 γρ. άχνη ζάχαρη, 50 γρ. μαλακή μαύρη και 50 γρ. καστανή
150 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
3 αυγά
120 γρ. σταγόνες σοκολάτας
200 γρ. κεράσια, απύρηνα (καθαρό βάρος)
1/2 κ.γ. κανέλα (προαιρετικά)
60 γρ. φιστίκια Aιγίνης (καθαρό βάρος)
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr