169
Υλικά
- ζάχαρη 200 γρ
- αυγά 2 τμχ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 160 γρ
- ελαιόλαδο 60 γρ
- βιτάμ 100 γρ
- πολέντα 100 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- αλάτι 0.25 κγ
- φρούτα του δάσους 250 γρ
- βανιλίνη 1 τμχ
- καστανή ζάχαρη 60 γρ
- κανέλα 0.5 κγ
- φιλέ αμυγδάλου 50 γρ
200 γρ. ζάχαρη 2 μεγάλα αβγά Ξύσμα από 1 πορτοκάλι 150-160 γρ. χυμό πορτοκάλι 60 γρ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό 100 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ 100 γρ. πολέντα 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ ¼ κ.γ. αλάτι 250 γρ. φρούτα του δάσους (μούρα, βατόμουρα, μύρτιλα) 1 βανιλίνη 60 γρ. καστανή ζάχαρη 30 γρ. αλεύρι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr