Αλλάζουμε εργαλείο και βάζουμε το φτερό(το κάπα).Ρίχνουμε μία-μία κουταλία το αλεύρι κοσκινισμένο με το κακάο και τις βανίλιες,εναλλάξ με το γάλα και χτυπάμε για 5΄. Ρίχνουμε το μείγμα σε καλά βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για μία ώρα στους 180 βαθμούς.Ξεφορμάρουμε το κέικ και το τοποθετούμε σε σχάρα να κρυώσει καλά.Βράζουμε τη κρέμα και τη ρίχνουμε πάνω στα κομματάκια σοκολάτας.Ομογενοποιούμε καλά.Ρίχνουμε το γλάσο σοκολάτας πάνω στο κρύο κέικ.

Διάβασε τη συνταγή στο dinassweets.blogspot.com


(πάτησε στον τίτλο για να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο)


Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις