Λάβα-Κέικ

Κέϊκ Καταχωρήθηκε πριν 2151 ημέρες (http://www.pastrychef.gr)
Το συγκεκριμένο κέικ ονομάζεται λάβα, επειδή είναι... υγρό στο εσωτερικό του. Δεν είναι λοιπόν ένα συνηθισμένο κέικ. Γι'αυτό κι όταν το κόψεται θα βρείτε την... κίντερ έκπληξη μέσα: υγρή, καυτή σοκολάτα. ~ Μπορείτε να ξεφορμάρετε εύκολα το κέικ από την στρογγυλή φόρμα, απλώς αναποδογυρίζοντάς το με προσοχή σε μια πιατέλα. ~ Αν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στενόμακρη φόρμα.

Διάβασε τη συνταγή στο www.pastrychef.gr


(πάτησε στον τίτλο για να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο)


Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Κέϊκ (8)