102
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 120 γρ
- ζάχαρη άχνη 320 γρ
- αμύγδαλα 150 γρ
- βούτυρο αγελάδος 180 γρ
- ασπράδι 6 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
Υλικά
120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
320 γρ. άχνη ζάχαρη + επιπλέον για πασπάλισμα
150 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη
180 γρ. βούτυρο αγελάδας, λιωμένο
6 ασπράδια αυγών
ξύσμα από 1 λεμόνι
χυμός από 1 λεμόνι
½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr