91
Υλικά
- ταχίνι 300 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 350 ml
- ζάχαρη 300 γρ
- αλεύρι μαλακό 400 γρ
- κανέλα 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- σταφίδες 50 γρ
- καρύδια 50 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- πορτοκάλια 2 τμχ
Υλικά 300γρ ταχίνι 350ml χυμό πορτοκαλιού 300γρ ζάχαρη 400γρ αλεύρι μαλακό 1 κουτ γλυκού κανέλα 1 φακελάκι (20γρ) μπέικιν πάουντερ 50γρ σταφίδες 50γρ τριμμένα καρύδια 1 πρέζα αλάτι Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr