188
Υλικά
- αρνίσιο μπούτι 1200 γρ
- ραδίκια 1 κιλ
- καυκαλήθρες 1 κιλ
- μυρώνια 1 κιλ
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
Το φρικασέ γίνεται συνήθως με μαρούλι. Άν πέσετε όμως πάνω σε άγρια ραδίκια: τα μαζέψετε μόνοι σας ή σας τα προσφέρουνε δώρο από το χωριό ή ακόμη τα βρείτε στη λαϊκή, μη χάσετε την ευκαιρία της σημερινής συνταγής! Και μπορεί να διατυπώνεται κάπως άτσαλα και απόλυτα η άποψη μου αυτή, αλλά είμαι σίγουρος πως αν δοκιμάσετε θα με δικαιώσετε.
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com