154
Υλικά
- αγριογούρουνο 1 κιλ
- ξερά δαμάσκηνα 750 γρ
- ελαιόλαδο 180 γρ
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- κόκκινο κρασί 200 γρ
- κονκασέ 400 γρ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- κανέλα 1 τμχ
- ζάχαρη 1 κγ
- χοντρό αλάτι -
- πιπέρι -
- μπαχάρι -
Από τον Ανδρέα Γαβρή ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα) 1 κ. αγριογούρουνο σε μερίδες 750 γρ. δαμάσκηνα ξερά χωρίς κουκούτσι 180 γρ. ελαιόλαδο Άλτις ½ κρεμμύδι 200 γρ. κρασί κόκκινο 400 γρ. κονκασέ Pummaro 2 φύλλα δάφνης 1 ξύλο κανέλα 1 κ.γ. ζάχαρη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr