112
Υλικά
- αρνί 2 κιλ
- αγκινάρες 12 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 10 τμχ
- σκόρδο 6 σκελ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- λευκό κρασί 500 ml
- ελαιόλαδο 40 ml
- μάραθος 1 ματσ.
- δυόσμος 1 ματσ.
- λεμόνι 2 τμχ
- κρόκοι 6 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Όλα τα φρέσκα της εποχής σε ένα φαγητό... σκέτη άνοιξη! Υλικά 2 κιλά αρνί από σπάλα, σε μικρά κομμάτια 12 αγκινάρες, καθαρισμένες και κομμένες στα δύο (δες πώς τις καθαρίζουμε εδώ) 10 φρέσκα κρεμμυδάκια, το άσπρο και το τρυφερό πράσινο μέρος, ψιλοκομμένα 6 σκελίδες σκόρδου, ολόκληρες, ακαθάριστες (ή όσες θέλουμε) 1 φύλλο δάφνης ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr