113
ΥΛΙΚΑ:4 φιλέτα βοδινής μπριζόλας1 1/2 κούπα ζωμό χοιρινού2 κ/σ. κόκους από διάφορα είδη πιπεριού1 κ/γλ. αλάτι1 κ/σ. ελαιόλαδο80 ml κρέμα γάλακτοςΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βάλτε το αλάτι μαζί με τους κόκκους πιπεριού σε ένα μπολ, ανακατέψτε τα και μαρινάρετε με αυτά τα φιλέτα της μπριζόλας. Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίστε τις μπριζόλες. Βγάλτε τις από [...]
Διάβασε τη συνταγή στο www.xaixoui.com