by admin

Εορταστικό τραπέζι: Suure mocke, μια υπέροχη συνταγή για κρέας από την Ελβετία

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Πρόκειται για το suure mocke (σε ακριβή μετάφραση: ” ξινοκόμματο” , “ sour loaf” ) ένα μοσχαρίσιο μαριναρισμένο και σιγομαγειρεμένο κρέας που έρχεται από την εξωτική… Ελβετία. Τι ιδιαίτερο όμως έχει τελικά το κρέας αυτό; Βασικά το μοσχαρίσιο κομμάτι μαρινάρεται σε κρασί κόκκινο, ξύδι και λαχανικά για μία περίπου εβδομάδα. Μετά η διαδικασία είναι η τυπική για ένα κρέας που ψήνεται σε γάστρα...
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodjunkie.eu