72
Υλικά
- φουσίλι 1 συσκ
- σάλτσα πέστο 1 συσκ
- βασιλικός -
- παρμεζάνα -
- χοιρινό φιλέτο 4 φέτ
- μοσχάρι φιλέτο 4 φέτ
- μοτσαρέλα 250 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- κονκασέ 1 συσκ
- αλάτι -
- πιπέρι -
1 συσκευασία fussili 1 συσκευασία σάλτσα pesto calabrese λίγο ψιλοκομμένο βασιλικό λίγη παρμεζάνα ψιλοτριμμένη Για τα involtini 4 φέτες χοιρινό η μοσχάρι κομμένες πολύ λεπτές 250 γρ. μοτσαρέλα φρέσκια 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο σπασμένη 1 συσκευασία ψιλοκομμένες ντομάτες λίγα φρέσκα φύλλα βασιλικού αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr