115
Υλικά
- ψαρονέφρι 1 τμχ
- ξερά βερίκοκα 12 τμχ
- ξερά δαμάσκηνα 12 τμχ
- ξερά σύκα 9 τμχ
- γραβιέρα Κρήτης 100 γρ
- ρακόμελο 1 ποτ κρασ
- κονιάκ 1 ποτ κρασ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- βούτυρο αγελάδος 1 κσ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κρέμα γάλακτος 400 ml
- κομπόστα βύσσινο 1 κονσέρβα
Βρισκόμαστε μια ανάσα πια από τις γιορτές και οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε τον προγραμματισμό μας για το οικογενειακό τραπέζι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.Όσο και αν είναι δύσκολη η εποχή που ζούμε και τα οικονομικά σε περιορισμό, κάτι παραπάνω θα φτιάξουμε αυτές τις μέρες. Η σημερινή μας συνταγή δίνει ένα πολύ νόστιμο φαγάκι, δεν είναι ιδιαίτερα ακριβή ενώ βγάζει αρκετές μερίδες. Ψαρονέφρι γεμισμένο με ξερά φρούτα και γραβιέρα. Ένας ωραίος συνδυασμός, που αμέσως μας παραπέμπει σε γιορτινό γεύμα ή δείπνο. Συνήθως το σερβίρω με πουρέ,...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com