by admin

Γιουβαρλάκια με γιαχνερά (τσιγαριαστά) χόρτα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Αρωματικό πιάτο εποχής! Τα χόρτα ήταν πολλά και αρωματικά. Μαγειρεύουμε αυτά τα χόρτα (πιτόχορτα τα λέμε ή γιαχνερά)  με χοχλιούς, με μπακαλιάρο , με σουπιές, με κρέας . Γιατί όχι και με γιουβαρλάκια ή κεφτεδάκια ;  Το φαγητό πέτυχε και καθιερώθηκε!
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: γιουβαρλάκια, χόρτα γιαχνί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com