Γιουβαρλάκια με λάχανο και κόκκινη πιπεριά

Καταχωρήθηκε στις 23/01/17

1 Ψήφοι Ψήφισε

Στην κουζίνα μου, όταν κάνω λαχανοντολμάδες πάντα ετοιμάζω γέμιση με 1 κιλό κιμά, για να περισσέψει και να κάνω γιουβαρλάκια, για δεύτερο φαγητό. Όταν όμως δεν έχεις διάθεση ή χρόνο να τυλίξεις ντολμάδες ή δεν βρίσκεις κατάλληλο λάχανο για τύλιγμα, αυτή εδώ είναι πολύ καλή λύση.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.tastefull.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πες μας την γνώμη σου για το νέο site του Συνταγούλη! Πώς το βαθμολογείς;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!