170
Υλικά
- γουρουνόπουλο 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο -
Ο καθιερωμένος μεζές-φαγητό σε όλα τα πανηγύρια και τις γιορτές στη Πελοπόννησο, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες! Δεν γίνεται γλέντι χωρίς αυτήν !!! Συνήθως είναι σουβλιστές ή ψημένες στο φούρνο για πολλές ώρες, μέχρι να λιώσει και η τελευταία τους αντίσταση. Εάν σας αρέσει το συγκεκριμένο έδεσμα, η συνταγή αυτή είναι για σας, και φυσικά για μένα!! Όπως θα δείτε δεν χρειάζεται καθόλου κόπο για να την απολαύσετε στο σπίτι σας, με την παρέα σας.Ξέρετε τι έκανα όταν έφτιαξα αυτό το φαγάκι? Έφυγα από την παραλία στις 6 το απόγευμα, πήγα σπίτι, το έβαλα στο φούρνο, ξαναπήγα στη θάλασσα...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com