71
Υλικά
- μοσχάρι 500 γρ
- αλεύρι 1 κσ
- κόκκινο κρασί 250 ml
- σκόρδο 4 σκελ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- ντομάτα 2 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- σέλερι 1 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- μαύρη σοκολάτα 25 γρ
- κανέλα -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ζωμός κρέατος 400 ml
- ελαιόλαδο -
500 γρ. τρυφερό άπαχο μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε κύβους 1 κουταλιά κοινό αλεύρι 250 ml δυνατό κόκκινο κρασί 4 σκελίδες σκόρδο χοντροκομμένες 2 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 2 ντομάτες χοντροκομμένες 1 μεγάλο καρότο ξεφλουδισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες 1 μίσχος σέλερι τεμαχισμένος 1 πράσο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr