Υλικά 1 κιλό μοσχάρι σε μουκίτσες 2 κούπες σάλτσα 10 κόκκοι μπαχάρι 2-3 καρφάκια γαρίφαλο πιπέρι για το ρύζι 5 κούπες ζωμό μοσχάρι Τσιγαρίζουμε στη χύτρα το κρέας με τα κρεμμύδια αφού τα ψιλοκόψουμε. Ανοίγουμε να αλατίσουμε και το αφήνουμε να σιγοβράζει μέχρι να δέσει η σάλτσα μας όσο μας αρέσει. Καθαρίζουμε το ρύζι και το πλένουμε χαμηλώνουμε τη φωτιά και το σιγοβράζουμε για κάνα 20 λεπτο, μέχρι να πιει τα υγρά του. Παίρνουμε ένα μικρο μπολ και μέσα βάζουμε ένα μικρότερο. Στη συνεχεία γεμίζουμε την τρυπά με κοκκινιστό και ρίχνουμε με τρόπο λίγο σάλτσα πάνω στο ρύζι. Δεν ξεχνώ

Διάβασε τη συνταγή στο gefsieleftherias.blogspot.com


(πάτησε στον τίτλο για να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο)


Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις