424
Υλικά
Το κολοκάσι αφού το καθαρίσουμε από τη φλούδα δεν το πλένουμε αλλά το σκουπίζουμε καλά με μια χαρτοπετσέτα. Επίσης δεν το κόβουμε σε κομμάτια όπως κάνουμε με τη πατάτα αλλά βυθίζουμε το μαχαίρι και με μια κίνηση σπάμε σε κομμάτια, όχι πολύ μεγάλα.Υλικά 1500 γρ. κολοκάσι 500 γρ. χοιρινό κρέας κομμένο σε κυβάκια 500 γρ. σέλινο με τα φύλλα του χυμός από ένα λεμόνι 3 ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε μικρά κομμάτια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κουταλιά σούπας ντοματοπελτέ 1/2 ποτήρι ντοματοχυμό ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr