κρέας λεμονάτο στην κατσαρόλα

Καταχωρήθηκε στις 22/12/12

14 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά: 600 γρ. σπάλα μοσχαρίσια σε κομμάτια μισό λεμόνι (όχι μεγάλο) μισή σκελίδα σκόρδο 1 πρέζα ρίγανη λάδι αλάτι πιπέρι μπαχάρι Εκτέλεση: Τσιγαρίζουμε τα κομμάτια κρέας σε μία κατσαρόλα με 2 κουταλίες της σούπας λάδι. Αφού πάρουν χρωματάκι ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό....

Διάβασε τη συνταγή στο http://greekcook.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πες μας την γνώμη σου για το νέο site του Συνταγούλη! Πώς το βαθμολογείς;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!