Υλικά: 600 γρ. σπάλα μοσχαρίσια σε κομμάτια μισό λεμόνι (όχι μεγάλο) μισή σκελίδα σκόρδο 1 πρέζα ρίγανη λάδι αλάτι πιπέρι μπαχάρι Εκτέλεση: Τσιγαρίζουμε τα κομμάτια κρέας σε μία κατσαρόλα με 2 κουταλίες της σούπας λάδι. Αφού πάρουν χρωματάκι ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό....

Υλικά: μοσχάρι, λεμόνι, σκόρδο, ρίγανη, λάδι, μπαχάρι

Διάβασε τη συνταγή στο greekcook.gr


(πάτησε στον τίτλο για να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο)


Άλλες συνταγές




Κρέατα (54)