by admin

Χοιρινή πανσέτα μαριναρισμένη στη σχάρα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ανακατευετε όλα τα υλικα της μαριναδας και προσθετετε την πανσετα.Ανακατευετε να παει η μαριναδα παντου σε ολο το κρεας,και αφηνετε στο ψυγειο 2-3 ωρες τουλαχιστον.Αναυετε τη θρακα και ψηνετε σε δυνατη φωτια για 8’-10’λεπτα και από τις δυο πλευρες.lixoudis.gr 
Διάβασε τη συνταγή στο mamascook.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: χοιρινό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mamascook.blogspot.com