Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη! Πώς περάσατε το Πάσχα; Ελπίζω να ξεκουραστήκατε, να είδατε φίλους και συγγενείς και φυσικά να φάγατε καλά! Το Ελληνικό Χρέος στη Γαστρονομία σας προτείνει μια υπέροχη συνταγή για κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες, αν είστε κ εσείς από αυτούς που κρατάτε κατσικάκι στην κατάψυξη για να ψήσετε και μετά το Πάσχα δοκιμάστε την! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γάστρα ή αν δεν έχετε ένα κοινό ταψί και στις δύο περιπτώσεις, θα γίνει λουκούμι!

Υλικά: κατσικίσιο μπούτι, πατάτες, μουστάρδα σε σκόνη, λεμόνι, θυμάρι και άλλα 2 υλικά

Διάβασε τη συνταγή στο ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr


(πάτησε στον τίτλο για να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο)


Άλλες συνταγές