385
Υλικά
- κατσικίσιο μπούτι 1 τμχ
- πατάτες 7 τμχ
- μουστάρδα σε σκόνη 3 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- θυμάρι 1 κγ
- ρίγανη 1 κγ
- ελαιόλαδο 1 φλιτζανάκι
- αλάτι -
- πιπέρι -
Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη! Πώς περάσατε το Πάσχα; Ελπίζω να ξεκουραστήκατε, να είδατε φίλους και συγγενείς και φυσικά να φάγατε καλά! Το Ελληνικό Χρέος στη Γαστρονομία σας προτείνει μια υπέροχη συνταγή για κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες, αν είστε κ εσείς από αυτούς που κρατάτε κατσικάκι στην κατάψυξη για να ψήσετε και μετά το Πάσχα δοκιμάστε την! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γάστρα ή αν δεν έχετε ένα κοινό ταψί και στις δύο περιπτώσεις, θα γίνει λουκούμι!
Διάβασε τη συνταγή στο ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr